Tencuiala decorativa structurata. Recomandari pentru utilizare corespunzatoare

Tencuiala decorativa structurata. Recomandari pentru utilizare corespunzatoareTencuiala decorativa structurata este conceputa astfel incat sa fie utilizata cu succes pentru aplicatiile profesionale acolo unde este nevoie de o calitate excelenta a produselor, de rezistenta maxima si de usurinta in aplicare.

Deci, printre caracteristicile principale ale unei tencuieli decorative structurate de calitate se numara: aderenta foarte buna la suport, puterea mare de acoperire, elasticitatea deosebita, efectul de autocuratare, rezistenta la imbatranire, timpul redus de uscare, aplicare si intretinere usoara, rezistenta la intemperii, dar si rezistenta sporita la tot ceea ce inseamna ciuperci, bacterii, mucegai sau alge.

Tencuiala decorativa structurata de la Ya Ya Color

 

Pentru ca tu sa beneficiezi de o tencuiala decorativa structurata avand toate calitatile enumerate, este indicat sa apelezi la Ya Ya Color. Aceasta companie din Domnesti are 10 ani de experienta in producerea de astfel de tencuieli, comercializarea acestora realizandu-se la preturi deosebit de competitive.

Ce fel de tencuiala decorativa structurata iti pune Ya Ya Color la dispozitie? Este vorba despre celebra marca YaYa Plaster, o tencuiala siliconica cu adaos de granule de marmura. Ca si culoare, fie optezi pentru o tencuiala gata colorata de catre producator, fie o colorezi tu acasa, cu ajutorul pigmentilor corespunzatori pe care ii poti cumpara tot de la Ya Ya Color.

Important este ca aceasta tencuiala decorativa este ecologica, nu este inflamabila si nici toxica. Efectul vizual poate fi circular sau liniar, aspectul estetic fiind unul de mare impact.

Cum se utilizeaza corect tencuiala decorativa structurata

 

Tencuiala decorativa structurata YaYa Plaster se utilizeaza atat pentru peretii interiori, cat si pentru cei exteriori, fiind vorba despre finisarea superioara a acestora.

Inainte de a aplica tencuiala decorativa, este recomandat sa amorsezi peretii si abia apoi sa treci la finisarea lor cu ajutorul tencuielii alese de la Ya Ya Color. Important este ca aceasta tencuiala poate fi aplicata si pe un suport de tinci, pe gips carton, pe pereti din beton, panouri din lemn sau pe un sistem termoizolant.

Urmeaza recomandarile producatorului Ya Ya Color si tencuiala decorativa structurata aleasa va rezista ani si ani la randul:

– suprafata pe care doresti sa aplici tencuiala trebuie sa fie stabila si rezistenta;

– suprafata trebuie sa fie lipsita de grasimi si praf, sa fie perfect curata;

– in prima faza se aplica un strat generos de amorsa conform instructiunilor;

– daca doresti, ulterior se poate aplica si fondul abraziv in mod obligatoriu avand o culoare foarte asemanatoare cu cea a tencuielii;

– 12 ore pentru uscare sunt esentiale;

– intinde tencuiala la grosimea granulatiei, te vei ajuta de gletiera din inox si cea din plastic;

– daca doresti un efect de scoarta de copac, lucreaza in plan vertical, daca in schimb iti doresti efectul de zgarieturi Tencuiala decorativa structurata. Recomandari pentru utilizare corespunzatoare1circulare, trebuie sa lucrezi in plan circular;

– lucreaza numai intre 5 si 35 de grade Celsius;

– in primele zile de la aplicare, protejeaza tencuiala decorativa structurata de ploaie;

– utilizeaza numai produse din acelasi lot;

– asigura-te intotdeauna ca ai cumparat suficienta tencuiala pentru a-ti termina lucrarea;

– depoziteaza tencuiala la loc uscat, intre 5 si 30 de grade Celsius, timp de 12 luni.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege tencuiala decorativa structurata de la Ya Ya Color. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Ya Ya Color? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0722-519.633 sau trimite un e-mail pe adresa yayacolor@gmail.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *