Renovare acoperis – pentru confortul casei tale

27Atunci cand aspectul acoperisului casei tale este unul invechit alege servicii de renovare acoperis de la Acopero.  Cu timpul, din cauza factorilor exteriori cum ar fi vant, ploaie, zapada, variatii de temperaturi, etc. acoperisul poate capata un aspect demodat sau se poate strica ceea ce inseamna ca poate afecta confortul casei. Degradarea acoperisului inseamna si faptul ca termoizolarea locuintei este afectata, indiferent de anotimp.

Un semn clar ca acoperisul are nevoie de repartii este infiltrarea apei in peretii interiori. Aceasta poate afecta structura locuintei, asa ca trebuie sa luati masuri pentru renovarea acoperisului.

Renovare acoperis si intretinere

Renovarea unui acoperis se face in mai multe etape. In primul rand trebuie indepartata invelitoarea veche, proces denumit decopertare. Apoi sunt inlocuite elementele deteriorate de sustinere (capriori, grinda). Urmeaza montarea foliei anticondens iar ultimul pas este acela al montarii noului acoperis.

Per ansamblu, inlocuirea sistemului de acoperis nu este o operatiune complicata si nu va afecta activitatile voastre zilnice. In functie de suprafata, lucrarile pot dura intre doua si cinci zile.

Pentru realizarea lucrarilor de renovare acoperis va recomandam sa luati masuri din timp si sa nu adoptati masuri de urgenta. Atunci cand sesizati o problema, interveniti cat mai repede deoarece amanarea lucrarilor poate conduce la o crestere semnificativa a costurilor de reparatii.

Pentru a putea efectua  intretinerea acoperisului in conditii optime, va recomandam sa instalati toatea acesoriile necesare pentru siguranta cum ar fi podeturi de trecere, parazapezi si cai de acces.

Este foarte important sa acordati o atentie sporita parazapezilor mai ales daca locuinta voastra se afla intr-o zona cu trafic intens. Astfel puteti evita accidentele cauzate de caderile masive de gheata si zapade de pe acoperis.

Este indicat, ca odata cu renovarea acoperisului sa inlocuiti si sistemele de burlane si jgeaburi cu unele cu o durata de viata mai lunga.

Cand trebuie sa apelati la servicii de renovare acoperis?

Intalnim tot mai des case cu probleme la acoperis si sistemul de drenaj, insa oamenii nu acorda o importanta foarte mare decat atunci cand apar primele semne de degradare. Astfel, apa infiltrata in pereti duce la aparitia mucegaiului si la exfolierea vopselei. Umiditatea ridicata poate duce la probleme grave de sanatate, de aceea este necesar sa interveniti cat mai rapid.

Exista si cazuri in care acoperisul nu este degradat, insa aspectul lui este unul invechit. Daca locuinta voastra are un acoperis din tabla, acesta poate fi reconditionat prin vopsire, capatand aspectul de nou.

Orice acoperis are o durata de viata destul de mare, dar pentru a evita reparatiile costisitoare, preventia este cea mai indicata metoda. Va recomandam sa verificati periodic elementele de fixare ale tiglei pentru a evita surprizele neplacute. Astfel puteti descoperi la timp eventualele nereguli, acoperisul fiind protejat de probleme mai grave.

Atunci cand depistati tigle sparte, inegrite sau deplasate de la locul unde au fost fixate initial este cazul sa apelati la servicii de renovare acoperis oferite de o firma specializata.

Acopero este o companie ce se axeaza pe montajul sistemelor de acoperis si a invelitorilor. Formata din specialisti in domeniu, echipa Acopero isi doreste sa ofere calitate la preturi avantajoase prin utilizarea celor mai noi tehnologii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *