Mod de aplicare baghete polistiren interior

Visezi la o locuinta amenajata cu mult bun gust, intr-un stil clasic si cu accente romantice? Opteaza si tu pentru baghete polistiren interior si vei vedea cum locuinta ta se va transforma cat ai clipi.

Ce sunt baghete polistiren interior?

 

Mod de aplicare baghete polistiren interiorBaghete polistiren interior reprezinta profile decorative ce se potrivesc oricarei locuinte, indiferent de tipul acesteia.

Baghetele de polistiren pentru interior isi gasesc intrebuintare in amenajari deosebite, imbinand vechiul cu noul intr-un stil impecabil, rafinat, cu stil si mult bun gust, insa-ti permit si diferite ajustari ale imperfectiunilor in ceea ce priveste peretii si podelele.

Cert este ca baghetele de polistiren confera personalitate oricarei locuinte, iar daca optezi pentru aceste decoratiuni cu siguranta nu vei da gres, iar locuinta ta va fi admirata pentru multi ani de acum incolo. Pana la urma stilul clasic nu moare niciodata, iar a investi in decoratiuni clasice precum baghetele de polistiren pentru interior reprezinta o idee excelenta.

Aceste baghete ornamentale dau un aspect placut locuintei tale, se aplica si se finiseaza foarte usor, se fac la comanda dupa necesitatile tale si, de regula, se aplica la imbinarea dintre perete si tavan, insa acestea isi gasesc intrebuintare si in alte moduri ingenioase. Desigur, baghetele de polistiren le poti combina si cu alte elemente ornamentale precum pilastrii sau coloanele, iar in functie de imaginatia ta vei obtine un stil clasic sau modern.

Cum se aplica baghete polistiren interior?

 

Pentru a da contur tavanului vei avea nevoie de baghete polistiren interior. Acestea se aplica la colturile interioare, exact la intalnirea dintre perete si tavan. Daca pe vremuri se utilizau baghetele din ipsos, astazi la mare cautare sunt cele din polistiren nu numai datorita faptului ca sunt mai usoare si se lucreaza mai usor cu ele si mai rapid, insa se monteaza mai usor, sunt mai rezistente si isi pastreaza si un aspect impecabil pentru foarte multi ani.

Ce ai nevoie pentru a monta chiar tu aceste baghete de polistiren pentru interior? Iata o lista scurta cu toate materialele si sculele necesare:

1. In primul rand, ai nevoie de baghetele de polistiren. Acestea pot avea grosimi si lungimi diferite, pot fi albe sau colorate. Fa o comanda personalizata la Blue Art Design si vei primi produse profi cu care vei face o lucrare ca la carte;

2. Silicon universal transparent;

3. Un cutter;

4. Un kit pentru imbinari;

5. O ruleta;

6. Un spaclu;

7. O pensula;

8. Un cancioc.

Daca ai optat pentru tavan fals la randul lui confectionat din polistiren, bagheta de polistiren:

1. O poti lipi direct pe tavan. In acest scop se foloseste silicon transparent universal. Acesta se aplica pe marginea Mod de aplicare baghete polistiren interior1baghetei, se pune silicon si pe perete, mai putin pe tavan, se intinde chit peste imbinari, cu spaclu, si se fixeaza bagheta incepand cu un colt al acesteia. Se sterge cu grija surplusul de silicon sau/si de chit;

2. Se lipeste inaintea tavanului fals. In acest mod, intre tavan si bagheta nu mai exista inesteticele spatii goale. Se lipeste bagheta pe marginea tavanului, se pune silicon, se pune chit pe marginile baghetei, se chituieste frumos, se vopseste si apoi se aplica tavanul.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege baghete polistiren interior de la Blu Art Design. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Blu Art Design? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0728-075.484 sau trimite un e-mail pe adresa bluartdesign.iasi@yahoo.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *