Balustrade sticla de la Glass & Fittings!

Avantaje balustrade sticla de la Glass & FittingsCei care sunt in cautarea unor balustrade sticla de calitate si la preturi accesibile pentru bugetul fiecaruia, Glass & Fittings ofera numai produse de calitate. Aceste balustrade sticla ofera un aspect rafinat si elegant pentru scarile interioare, cat si pentru balcon. Echipa se ocupa de o gama variata de proiecte de executie de amenajari din sticla, precum si consultanta specializata pentru fiecare situatie in parte. Astfel de produse sunt din ce in ce mai utilizate in spatiile publice, cat si in locuintele personale, oferind interiorului o eleganta mai mare si nu obstructioneaza lumina cum se intampla cu alte materiale.

In plus, obiectele creeaza si impresia de spatiu mai larg. Astfel, vei putea obtine cele mai elegante amenajari prin montarea de scari si balustrade sticla de calitate superioara. Fiind realizate din sticla securizata, acestea inlatura orice indoiala cu privire la rezistenta si ofera siguranta in exploatare, alte produse din lemn sau metalice. Echipa din cadrul magazinului Glass & Fittings ofera aceste produse la un raport calitate-pret avantajos si se potrivesc de minune cu scarile din sticla sablata sau transparenta.

Despre balustrade sticla!

Compania executa o varietate de proiecte ce au la baza constructiile din sticla securizata, in functie de anumite specificatii. Te vei putea bucura de un design atractiv si elegant, dar si de siguranta, gratie unei rezistente marite la impact, zgariere si lovire. Pe langa aceste balustrade de sticla de cea mai buna calitate, se alege si feroneria corespunzatoare. Glass & Fittings colaboreaza cu firme de renume care produc feronerie pentru a asigura cele mai bune prinderi si rezistente mari la uzura. Confectionate de cele mai multe ori din inox, elementele sunt protejate contra coroziunii si au un aspect placut si elegant. Pentru montare, personalul companiei este instruit si are o experienta bogata in acest domeniu. Pentru modele si dimensiuni de produse, contacteaza personalul companiei Glass & Fittings si acestia iti vor oferi informatiile de care ai nevoie.

In portofoliul firmei se regasesc lucrari de executie ale balustradelor pentru scari si inchiderea balconului, dar si proiecte de executie a unor trepte din sticla si placari diferite. Poti vedea unele exemple pe site-ul Glass & Fittings, insa pentru oferte puteti discuta direct cu reprezentantii acestei companii. Intrucat detaliile sunt cele care fac diferenta, personalul companiei este cel care acorda o mare atentie la aceste lucruri. Echipa firmei este flexibila astfel ca reuseste sa se adapteze la cerintele si exigentele clientilor.

Glass & Fittings – oferta completa de produse!

Compania din judetul Brasov se ocupa de mult timp de amenajari din sticla oferind servicii si solutii potrivite de proiectare si executie. Indiferent de complexitatea lucrarii, societatea se ridica la nivelul asteptat, cu lucrari de calitate superioara. Printre clientii Glass & Fittings se afla proprietarii de birouri si spatii comerciale, dar si persoane fizice care detin apartamente sau case. Avand un personal calificat si dotari tehnice moderne, compania are posibilitati nenumarate de executie, fiind flexibila. Serviciile pe care le ofera Glass & Fittings sunt de incredere, iar garantia oferita pentru produsele executate este de lunga durata.

 

Datele de contact ale firmei Glass & Fittings

Adresa firmei: Str. Brazilor, Nr 1A, Sacele

Telefon: 0728 053 649

Email: office@glassfittings.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *