Avantaje boltari fundatie

Ai nevoie de boltari fundatie pentru ridicarea unei anexe in jurul gospodariei tale? Sigicom din Bistrita iti ofera boltari fundatie, dimensiuni variate, in functie de nevoile tale. Sigicom iti propune calitate garantata si preturi mai mult decat atragatoare!

Ce sunt boltari fundatie?

 

Avantaje boltari fundatieBoltari fundatie sunt produse de zidarie, elemente prefabricate realizate din beton normal. Unde se folosesc acesti boltari fundatie? Isi gasesc aplicatii atat in constructiile industriale, cat si in cele civile, multe case fiind ridicate pe o fundatie avand la baza boltari de fundatie din beton.

Astfel, boltari fundatie se folosesc pentru ridicarea de ziduri, indiferent de tipul lor si indiferent daca sunt ziduri de exterior sau de interior; pentru anexe si dependinte din jurul unei gospodarii; pentru garduri; hale; ferme; cladiri industriale; pentru fundatii de cladiri dintre cele mai variate.

Care sunt avantajele folosirii de boltari fundatie?

 

De ce sunt boltari fundatie atat de iubiti de catre constructori? Deoarece prezinta o serie de avantaje demne de luat in considerare:

– au dimensiuni mari, ceea ce inseamna ca sunt spornici la construit;

– au o rezistenta deosebit de mare;

– se folosesc usor, prezinta usurinta in zidarie, fiind un alt mare avantaj al acestor boltari fundatie, nu ai nevoie de utilizarea cofrajelor sau a altor elemente ajutatoare;

– iti permit sa faci economie de timp si de resurse;

– sunt produse economice;

– capacitatea portanta este foarte mare;

– iti permit consolidarea cu armatura care se poate face atat pe verticala, cat si pe orizontala, dupa necesitati;

– sunt recomandati pentru realizarea de beciuri, crame si depozite;

– portanta ridicata;

– au calitati fonoizolatoare foarte bune in cazul peretilor despartitori.

Montaj boltari fundatie pentru realizarea unui gard

 

Ce unelte iti trebuie pentru a realiza un gard cu ajutorul boltarilor de fundatie? In primul rand, amintim de ciocanul de zidarie, de o nivela cu bula, de o lopata si de o roaba.

Care sunt materialele necesare pentru ridicarea unui gard cu boltari de fundatie? Ai nevoie de beton de umplere, de fier de armatura, de tuburi pentru pozarea cablurilor electrice – doar in cazul in care se vor monta lampi de iluminat pe coama gardului.

Ce trebuie sa stii atunci cand realizezi un gard pe baza de boltari fundatie? Haide sa enumeram cateva ponturi esentiale:

1. In functie de inaltimea pe care o doresti pentru gard, fundatia poate avea o adancime cuprinsa intre 25 cm si 1 m;

2. Groapa de fundatie se sapa intotdeauna mai lata decat grosimea zidului;

3. Se poate intampla ca groapa de fundatie sa nu poata fi realizata perfect vertical. Din ce cauza? De vina este terenul instabil. Ce se poate face in acest caz? Se toarna beton in boltarii de fundatie;

4. Armeaza fundatia pentru a evita cu orice pret tasarile inegale;

5. Foloseste o folie de protectie impotriva umiditatii pe care o plasezi intre gard si fundatie chiar inainte de a aseza Avantaje boltari fundatie1primele piese de gard;

6. 3 sau 4 bare de armatura iti sunt suficiente;

7. Pentru umplerea boltarilor foloseste beton de calitate;

8. Suprafata fundatiei este musai sa fie dreapta si neteda. Aici vei folosi nivela cu bula, deoarece doar in acest mod constructia va fi dreapta si rezistenta.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege boltari fundatie de la Sigicom. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Sigicom? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0744-298.583, 0735-210.680 si 0744-304.906 sau trimite un e-mail pe adresa office@sigicom.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *