Avantaje balustrade sticla de la Glass & Fittings

Avantaje balustrade sticla de la Glass & FittingsCand vine vorba despre tendintele actuale in amenajarea locuintelor trebuie sa iei in considerare ca sticla este un material, un accesoriu, care nu se va demoda niciodata. Daca vrei sa imprimi locuintei tale un look lejer, de libertate totala, de transparenta si luminozitate, ai nevoie de amenajari aparte, dar si de materiale care sa-ti permita punerea in aplicare a ideii tale despre cum ar trebui sa arate locuinta ta. In ajutorul tau vin balustrade sticla, care pot fi utilizate atat pentru amenajarile exterioare, insa si pentru cele interioare, facand din casa ta o locuinta moderna, amenajata cu mult bun gust si rafinament.

Top 13 avantaje balustrade sticla

 

Balustradele de sticla sunt realizate din sticla securizata care poate fi intrebuintata cu succes atat pentru amenajari interioare, cat si pentru parapeti, placari si compartimentari interioare, pardoseli, trepte, cabine de dus sau copertine.

Pe langa faptul ca este deosebit de fiabila, sticla securizata, utilizata pentru balustrade, mai are urmatoarele avantaje:

1. Gradul de mentenanta al balustradelor din sticla securizata este redus;

2. Balustradele nu vor imbatrani si rezista cu brio la trecerea timpului fara ca acesta sa-si lase amprenta asupra lor;

3. Te apara si impotriva vantului, fiind ideale chiar si pentru amenajarile exterioare;

4. Sunt o constructie rezistenta si tocmai de aceea se utilizeaza si pentru amenajarile exterioare;

5. Se instaleaza usor;

6. Nu costa mult;

7. Se potrivesc si cladirilor noi, dar si celor mai vechi;

8. Ofera siguranta;

9. Sunt estetice si-ti infrumuseteaza locuinta;

10. Rezista cu brio la tensiunile termice, dar si la cele mecanice;

11. Creeaza un spatiu mai luminos si mai elegant;

12. Sticla securizata se sparge greu, iar daca acest lucru se intampla, gradul de accidentare este mai mic deoarece se sparge in bucati mici, muchiile fiind netaioase;

13. Este fiabila si se utilizeaza in diverse domenii.

De unde pot sa cumpar balustrade sticla de calitate?

 

Daca avantajele sticlei securizate pentru realizarea de balustrade te-au convins, afla acum de unde poti sa cumperi aceste accesorii, astfel incat locuinta ta sa se transforme intr-una moderna, luminoasa si eleganta.

Balustrade din sticla securizata gasesti de cumparat de la Glass & Fittings, companie din Sacele, judetul Brasov, care-ti pune la dispozitie 2 modele de balustrade din sticla securizata:

1. Balustrade pentru scarile interioare;

2. Balustrade pentru balcoane.

Intra si tu pe site-ul companiei si vei gasi mai multe modele de balustrade din sticla ce te vor incanta. Nu uita ca aceste Avantaje balustrade sticla de la Glass & Fittings1balustrade, pe langa faptul ca sunt elegante si atractive, ofera si protectie maxima, sunt rezistente la actiunile mecanice si se zgarie destul de greu, ceea ce le face potrivite pentru locuintele cu copii si animale.

In plus, Glass & Fittings iti ofera si feroneria necesara pentru balustradele din sticla alese, pentru ca totul sa se potriveasca si sa se imbine de minune. Feroneria este realizata din inox si nu corodeaza, iar impreuna cu sticla va crea o balustrada cu un aspect deosebit.

Ai nevoie de o echipa competenta pentru montarea balustradei? Glass & Fittings iti pune la dispozitie proprii oameni, care au experienta in montaj si vor face o lucrare de calitate!

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege balustrade sticla de la Glass & Fittings. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Glass & Fittings? Pentru detalii, suna la numarul 0728-053.649 sau trimite un e-mail pe adresa office@glassfittings.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *