Instalatii solare pentru un plus de confort de la Reuginstal

Tot mai multe persoane se plang de faptul ca facturile pentru intretinere sunt din ce in ce mai greu de sustinut din punct de vedere financiar. Tarifele piperate, mai ales in timpul sezonului rece la utilitati, sunt o povara pentru cei care nu-si doresc nimic altceva decat un plus de confort in camine. Datorita tehnologiei avansate, exista variante menite sa te scape de povara facturilor. Pe langa producerea energiei electrice, lumina soarelui este eficienta si pentru obtinerea energiei termice, respectiv incalzirea apei, cu costuri zero.

Instalatiile solare termice incalzesc apa menajera cu ajutorul energiei solare. Avand in vedere faptul ca energia solara nu este disponibila in mod constant si uniform, aceste instalatii au nevoie de boilere sau rezervoare pentru stocarea apei calde. Aceasta va  fi utilizata in perioade fara disponibil de energie solara sau in care necesarul de energie termica este mai mare decat disponibilul de energie  solara. Important este faptul ca volumul de apa sau agent termic stocat in aceste instalatii  este mai mare decat in cazul instalatiilor conventionale. In functie de cantitatea de apa calda preparata, exista mai multe tipuri de instalatii pentru prepararea de apa calda menajera:

– instalatii solare mici pentru prepararea apei calde cu circulatie naturala

– instalatii solare mici pentru prepararea apei calde cu circulatie fortata

– instalatii solare pentru prepararea apei calde cu doua surse de energie

– instalatii medii si mari pentru prepararea apei calde

Aceste instalatii solare nu numai ca iti ofera posibilitatea sa te bucuri de apa calda la orice ora din zi sau din noapte, ci totodata reduc costurile la zero. Cu alte cuvinte, energia solara este gratuita, inepuizabila si disponibila oricand, totul numai cu ajutorul unor instalatii care odata montate ofera fiabilitate, durabilitate si confort sporit in locuinte. Tot mai multe persoane recurg la astfel de sisteme, pentru ca reprezinta o investitie sigura si moderna pentru viitor. Unde mai pui ca instalatii de acest gen sunt 100% ecologice destinate celor care au grija de resursele mediului inconjurator.

Daca iti doresti pentru caminul tau o astfel de instalatie solara, solutia vine de la Reuginstal. Gama de instalatii solare pentru prepararea apei calde de la Reuginstal acopera nevoile de incalzire ale familiilor de 2 pana la 4 persoane. Acestea sunt alcatuite din mai multe componente, precum boilerul cu doua serpentine, care face posibila integrarea sistemului la instalatia de incalzire centralizata. Volumul acestuia variaza de la 120 la 200 de litri, in functie de numarul de persoane pentru care este conceput. O astfel de instalatie mai dispune si de captator cu tuburi vidate, grup de pompare cu reglator de temperatura, vas de expansiune, ventilator, aerisitor, sisteme de prindere pe acoperis si antigel pentru circuitul solar, totul din materiale de inalta tehnlogie. In ceea ce priveste costul, afla ca o astfel de instalatie reprezinta o investitie accesibila oricarui buget.

Reuginstal este un magazin de instalatii in care vei putea gasi centrale pe lemn, instalatii solare apa calda, centrale electrice, captatoare solare, aparate de aer conditionat, boilere, pompe, hidrofoare, instalatii de dedurizare si filtre mecanice pentru apa. Pe langa comercializarea de produse, Reuginstal ofera si servicii de montaj. Experienta in domeniu, seriozitatea, profesionalismul si corectitudinea sunt factorii pe care ne bazam atunci cand vine vorba de serviciile pe care le oferim clientilor nostri. Pentru mai mule detalii, intra pe pagina noastra de internet, acolo unde vei gasi toate informatiile referitoare la solutiile avantajoase pe care le propunem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *