Imperial Glass. Avantajele peretilor din sticla securizata

Imperial Glass. Avantajele peretilor din sticla securizataVrei sa-ti amenajezi o casa cu adevarat eleganta si cu bun gust? Ia in calcul varianta folosirii peretilor din sticla securizata. De ce sticla? Deoarece aceasta este un material de decor deosebit de frumos si, in plus, ofera luminozitate oricarui spatiu. De ce securizata? Deoarece un intreg perete realizat din sticla necesita un plus de protectie impotrivia micilor incidente de tot felul.

Nu mai visa cu ochii deschisi gandindu-te “cum ar fi daca…”, ci actioneaza! Reamenajeaza-ti locuinta dupa standardele moderne in ceea ce priveste amenajarile interioare, biroul, de ce nu, hotelul, cafeneaua sau magazinul din mall.

Nu stii de unde poti cumpara sticla securizata si nici cine-ti poate realiza pereti cu ajutorul acestui material de ultima generatie? Ia legatura cu Imperial Glass.

Cine este Imperial Glass?

Imperial Glass este o companie din Oradea, iar domeniul sau de activitate se invarte in jurul comercializarii de fel si fel de obiecte realizate din sticla securizata. Cabine de dus, pereti din sticla, pardoseli, usi, scari, balustrade, copertine si chiar si mobila realizata din sticla securizata, toate aceste tipuri de produse iti sunt puse la dispozitie prin intermediul companiei Imperial Glass.

Pe langa o multime de produse, Imperial Glass iti ofera si cateva servicii printre care se numara securizarea, laminarea, slefuirea, sablarea sau prelucrarea CNC a sticlei. Atat echipamentele de care Imperial Glass dispune, cat si priceperea si experienta personalului, fac ca Imperial Glass sa fie o alegere inspirata daca esti in cautarea de articole realizate din sticla securizata.

Daca esti din Oradea, poti vizita oricand showroom-ul Imperial Glass. Insa compania are o veste buna, produsele sunt comercializate si in Alba Iulia, astfel incat acum ai mai multe puncte de unde le poti achizitiona.

Care sunt avantajele peretilor realizati din sticla securizata?

Sticla securizata se mai numeste si intarita, in limbajul de specialitate, si se produce prin incalzirea sticlei normale la o temperatura deosebit de ridicata, de aproximativ 650 de grade Celsius. In acest punct, sticla se inmoaie. Ea este apoi racita brusc, totul fiind controlat electronic, sticla capatand astfel rezistenta sporita. Parametrii care dicteaza intreg procesul de incalzire-racire al sticlei sunt deosebit de importanti, deoarece ei sunt cei care stabilesc calitatea sticlei.

Toate calitatile sticlei securizate sunt preluate si de catre peretii realizati din acest material, astfel incat putem spune ca peretii din sticla securizata au urmatoarele avantaje:

1. Rezistenta mecanica la indoire. Sticla securizata este de 4-5 ori mai rezistenta decat sticla normala;

2. Utilizare in constructii. Se foloseste cu succes in amenajarile interioare, acolo unde este necesara strangerea mecanica, direct pe sticla, a diverselor piese metalice;

3. Securitate si siguranta. In momentul in care se sparge, o astfel de sticla se va crapa in particule foarte mici, inofensive, care nu vor pune in pericol siguranta oamenilor din preajma;

Imperial Glass. Avantajele peretilor din sticla securizata14. Ofera luminozitate si amploare spatiului in care sunt montati;

5. Au o intrebuintare larga, de la amenajarea de birouri, hale de productie, banci, restaurante si pana la locuintele personale;

6. Poate fi utilizata sticla transparenta simpla sau sticla transparenta inscriptionata in prealabil cu diverse reclame sau imagini;

7. Ofera intimitate vizuala prin utilizarea sticlei securizata cu model;

8. Izolare fonica buna in comparatie cu sticla normala;

9. Se zgarie foarte greu.

Dupa cum observi, sticla securizata este un material indicat pentru realizarea de pereti, in special pentru amenajarile interioare, insa ea se poate folosi si pentru diverse amenajari exterioare de o eleganta deosebita.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege pereti sticla securizata Imperial Glass. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Imperial Glass? Suna la numarul 0724-088.222 si 0259-456.222 sau trimite un e-mail pe adresa contact@imperialglass.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *